Hořčično-koprová omáčka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hořčično-koprová omáčka
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 38186 |
Kategorie: | Dresinky |
Ingredience
10 ml | Citronová šťáva |
40 ml | Hořčice kremžská |
8 g | Kopr čerstvý |
20 ml | Med včelí |
Nutriční hodnoty jedné porce
2% Kalorie 30 kcal
Kilojoule 124kJ
2% Sacharidy 6 g
1% Tuky 1 g
4% Sodík 77 mg
1% Bílkoviny 1 g
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 37,0mg |
Vláknina | 124,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,9mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Kopr čerstvý, Med včelí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice kremžská mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hořčično-koprová omáčka postup přípravy receptu:
1 | Kopr omyjeme a nasekáme na drobné kousky. |
2 | Všechny suroviny smícháme v misce a necháme před servírováním vychladit. |