Jednohubky s paštikou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jednohubky s paštikou
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | vassova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (35%) |
ID receptu: | 57973 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
300 g | Cibulky |
50 g | Máslo čerstvé |
1 kávová lžička | Paprika žlutá |
120 g | Paštika játrová |
0,5 kávová lžička | Pepř černý mletý |
10 g | Petržel - nať |
4 ks | Rohlíky celozrnné |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 578,3mg |
---|---|
Cholesterol | 61,0mg |
Draslík | 44,0mg |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 661,7mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 12,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprika žlutá, Paštika játrová mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Petržel - nať, Rohlíky celozrnné mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Cibulky nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Jednohubky s paštikou postup přípravy receptu:
1 | Rohlíky rozkrájíme na kolečka, potřeme máslem, poté játrovou paštikou a posypeme drobně nasekanou petrželovou natí. Nakládáme cibulky rozkrájíme na půlky, každou půlku napíchneme na párátko a vpíchneme do potřeného kolečka rohlíku. |
2 | Nakonec posypeme sladkou mletou paprikou a pepřem. Naaranžujeme na velký talíř a položíme na stůl. |
Poznámka
Podáváme jako studený předkrm, servírujeme na studených talířích.
Čekáte hosty? Pak se tyto jednohubky jistě osvědčí jako vynikající pohoštění. I nám se tak stalo. Cibulky krásně drží, takže nemusíte ani do jednohubek píchat párátka a na talíři to vypadá mnohem líp.