Šašlik na grilu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 28 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Šašlik na grilu
Celkový čas: | 28 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 8 minut |
Autor: | hruba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 9311 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
40 g | Cibule |
1 špetka | Pepř černý mletý |
20 g | Slanina vepřová |
1 špetka | Sůl |
240 g | Vepřové maso libové |
Nutriční hodnoty jedné porce
17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 422kJ
1% Sacharidy 2 g
34% Tuky 26 g
10% Sodík 200 mg
40% Bílkoviny 23 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 92,0mg |
Draslík | 51,9mg |
Vláknina | 759,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,5mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3g |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Slanina vepřová, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Vepřové maso libové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Za mě palec nahoru, připravovala jsem na litinové grilovací pánvičce. Doba přípravy závisí na velikosti kousků masa, doporučuji napichovat volněji aby se maso lépe propeklo a při grilování otočit ze všech stran.