Klobásy v těstě - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Klobásy v těstě
Klobásy v těstě
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 35 minut |
Doba vaření: | 45 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 33521 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
18 ks | Anglické párečky |
1 špetka | Cukr krupice |
40 ml | Hořčice |
30 g | Máslo čerstvé |
200 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 špetka | Pepř černý mletý |
3 špetka | Sůl |
3 ks | Vejce slepičí |
250 ml | Mléko polotučné |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 771,9mg |
---|---|
Cholesterol | 134,6mg |
Draslík | 39,5mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Anglické párečky, Hořčice, Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý, Mléko polotučné mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Klobásy v těstě postup přípravy receptu:
1 | Mléko smícháme s moukou, cukrem, vejci, solí, pepřem a hořčicí. |
2 | Těsto propasírujeme přes síto a nalijeme do máslem vytřené zapékací formy. |
3 | Klobásky propíchneme vidličkou a orestujeme na rozpálené pánvi, poté je dáme na povrch těsta. |
4 | Pečeme při 200°C 35 minut. Servírujeme teplé. |