Hustopečský masopust již po osmé.
Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
0 0

Obrázek

Nenechte si ujít již tradiční Hustopečský masopust, který se uskuteční v sobotu 6.2.2016 v ulici Na Hradbách a zapojte se spolu s námi do bohatého doprovodného programu.

Akce bude zahájena v deset hodin dopoledne lidovým vypravěčem Frantou Uhrem, jehož humor skvěle podtrhuje atmosféru tohoto dne. Na zahřátí můžeme ochutnat zabíjačkovou polévku, kterou nám organizátoři Hustopečského masopustu - Hotel Rustikal a makléřská společnost QUATRO nabídnou zdarma, popřípadě za dobrovolný příspěvek, který bude věnován na dobročinné účely.

Obrázek

Poté vyrazí do ulic masopustní průvod kostýmů a masek, po jehož zakončení nám místní řezníci ukáží svou zručnost při tradiční zabíjačce. Jako každoročně budeme mít možnost zabíjačkové speciality ochutnat i zakoupit. Hrát bude cimbálová muzika a vystoupí i hustopečský rodák Jožka Šmukař. Těšit se můžeme také na nejrůznější stánky s pochoutkami a rukodělnými výrobky. Před obědem proběhne vyhodnocení tomboly, ve které můžete získat zajímavé ceny a jejíž výtěžek bude také věnován na dobročinné účely.

Obrázek

Po obědě se otevřou sklepy na ulici Na Hradbách, ve kterých nám vinaři z „Turhandlí“ nabídnou k ochutnání své vinné moky a seznámí nás s historií odrůd a procesem výroby vína. Všechny důležité informace se můžete dozvědět na facebookovém profilu události Hustopečský masopust 2016

 

 

Komentáře

TOPlist